بازی تمام شد؟ 80٪ ژاپنی ها به دلیل ترس Covid-19 با میزبانی المپیک توکیو مخالف هستند – نظرسنجی – اخبار RT Sport
اکثریت ساکنان ژاپن معتقدند که بازی های المپیک توکیو باید لغو یا به تعویق بیفتد ، زیرا نگرانی های Covid-19 در کشور دیگر به دنبال افزایش مجدد ویروس اخیر ادامه دارد.
طبق دو نظرسنجی انجام شده توسط خبرگزاری ژاپنی Kyodo و سیستم پخش توکیو (TBS) در روزهای اخیر ، 80 درصد مردم محلی از ایده میزبانی بازی ها در تابستان امسال انتقاد کردند.
بیشتر بخوانید: توکیو با افزایش موج ویروس کرونا ویروس وضعیت اضطراری اعلام کرد اما نوید المپیک “ایمن و مطمئن” را داد
علیرغم اطمینان و تعهدات مداوم برگزارکنندگان این رویداد مبنی بر اینکه بازیها طبق برنامه برگزار می شوند ، مردم ژاپن همچنان ابراز نگرانی می کنند که اقدامات ایمنی برای محافظت از مردم محلی در برابر شیوع Covid-19 به اندازه کافی مناسب نباشد.
پیش بینی می شود بیش از 15000 ورزشکار و مربی و همچنین هزاران مقام ، روزنامه نگار و سایر پرسنل مرتبط با بازی ها در این المپیک در تابستان امسال حضور داشته باشند.
کشف نوع جدیدی از Covid-19 – که در ژاپن نیز پیدا شد و باعث ممنوعیت ورود غیرمقیم شد – فقط ترس در مورد رویداد پیش رو را تشدید کرده است.
هفته گذشته ، دولت ملی در میان موارد فزاینده Covid-19 ، وضعیت اضطراری اعلام کرد ، نخست وزیر یوشیهیده سوگا ابراز اطمینان کرد که المپیک طبق برنامه برگزار می شود.
با این حال ، بیش از 80 درصد از ساکنان نظرسنجی خوش بینی او را به اشتراک نگذاشتند و گفتند که بازی ها باید دوباره برنامه ریزی یا لغو شوند زیرا ویروس کرونا همچنان تهدید است.
نظر سنجی انجام شده توسط TBS نشان داد که 81 درصد از ساکنان مخالف میزبانی بازی ها هستند ، فقط 13 درصد از ایده میزبانی این رویداد طبق برنامه حمایت می کنند.
در نظرسنجی کیودو ، 80.1 درصد از پاسخ دهندگان گفتند که المپیک باید لغو یا به تعویق بیفتد.
نمایش بزرگ ورزشی که به دلیل همه گیری یک سال به تأخیر افتاد ، قرار است از 23 جولای تا 8 آگوست در توکیو پایتخت ژاپن برگزار شود.