دروازه بان استون ویلا ، مارتینز ، پس از “سفر” پل پوگبا ، پنالتی یازدهمین پنالتی منچستریونایتد – RT Sport News
منچستر یونایتد تعداد گلهای خود را برای ضربات پنالتی در این فصل به 11 رساند زیرا برونو فرناندس جمعه موفق شد سه امتیاز مقابل استون ویلا بدست آورد ، اما برخی از هواداران به دلیل ادعای طرفداری از سوی مسئولان مسابقه ، گریه می کنند.
شاگردان اوله گونار سولسکایر به یک پنالتی در نیمه دوم از سوی برونو فرناندس تیرانداز پرتغالی نیاز داشتند تا به پیروزی 2-1 مقابل تیم ویا در اولدترافورد برسند تا امتیازات رهبران لیورپول را در قله جدول لیگ برتر برابر کنند اما شیاطین سرخ با این اتهامات روبرو هستند که پل پوگبا ، برنده جام جهانی فرانسه ، “خود را در محوطه جریمه” به ثمر رساند تا ضربه حساس حساس را بدست آورد.
درست بعد از گذشت ساعت و اندکی پس از تساوی برتراند ترائور بازیکن استون ویلا روی یک گل ، پوگبا در زیر فشار داگلاس لوئیز ، هافبک برزیلی در محوطه جریمه سقوط کرد و داور را وادار به اشاره به نقطه پنالتی کرد.
9 – از ابتدای فوریه 2020 ، برونو فرناندس 9 پنالتی در لیگ برتر به ثمر رسانده است – دو گل بیشتر از هر بازیکن دیگر. رسمیت pic.twitter.com/FF2pkA3iji
– OptaJoe (OptaJoe) 1 ژانویه 2021
البته برونو فرناندس اولین پنالتی را در سال 2021 به ثمر رسانده است
– RiZzy🔴 (RiZzyUTD) 1 ژانویه 2021
با این حال ، به نظر می رسد که تکرارهای بعدی نشان می دهد که فرانسوی در حادثه مهم پای خود را از پا در آورده است. با این وجود ، خطای بازی با بررسی VAR تأیید شد و فرناندس با خونسردی پنالتی را در گوشه پایین سمت چپ تور امی مارتینز ارسال کرد.
این گل یازدهمین یونایتد در 25 بازی در تمام مسابقات تا اینجای فصل یازدهم بود و پانزدهمین گل نیز بود که فرناندس از یک سال پیش به این باشگاه با رنگهای منچستریونایتد گل زده است – به این معنی که او از زمان پیوستنش به طور متوسط هر سه هفته یک بار ضربه ایستگاهی را تبدیل کرده است. باشگاه.
تعداد زیاد ضربات پنالتی که در دو فصل گذشته به منچستر یونایتد اعطا شده و بسیاری از آنها تحت شرایط بحث برانگیز قرار گرفته اند ، منجر به این اتهامات شده است که مسئولان یک قانون برای یونایتد و دیگری قانون برای 19 تیم باقی مانده در لیگ برتر دارند.
خجالت آور میزان مجازات هایی که طی دو فصل گذشته به یونایتد تعلق گرفته مجازات است.
– اندرو گافنی (GaffneyVLC @) 1 ژانویه 2021
این حواشی جالبی است که یونایتد می گیرد و هیچ باشگاه دیگری نمی گیرد. 50/50 در این فصل با 11 پنالتی همراه است.
– شماره 8 (MedianoEra) 1 ژانویه 2021
در میان کسانی که به طور آنلاین اعتراض می کردند ، شخصی بود که فرناندس در ضربات پنالتی حساس ، اخراجش کرد ، دروازه بان آرژانتینی امی مارتینز که ویدیویی از این حادثه را به توییتر ارسال کرد و اشاره کرد که “برجسته بازی“
رئیس اسم ویان اسمیت نیز به همان اندازه ناامید شد و پس از بازی خاطرنشان كرد كه مقام VAR باید از داور مایكل اولیور درخواست می كرد تا فیلم را بعد از گفتن پوگبا بررسی كند.خودش را لگدمال کرد“
“نمی دانم چرا مایکل نمی توانست به آن نگاه کند. این همان چیزی است که VAR برای آن مناسب است ، نه؟“اسمیت گفت.
“فکر می کردم آن زمان پنالتی است ، اما بعد از بازی به آن نگاه کردم و دیدم که او خودش خودش را لگدمال کرد. فکر نمی کنم پنالتی باشد. من فکر می کنم در آنجا شک کافی وجود دارد که داور را به صفحه نمایش بفرستد“
شکایت های اسمیت همان شکایت چندین فصل گذشته مدیر لیگ برتر است که یونایتد با 14 پنالتی رکورددار لیگ برتر و بیشترین ضربات پنالتی از هر تیم در لیگ های موسوم به “پنج بزرگ” اروپا.